Per què s'ha bloquejat o rebutjat el meu missatge?
Si el teu missatge s'ha bloquejat, probablement contenia informació filtrada automàticament pel sistema, com dades de contacte, enllaços externs, informació de xarxes socials, cognoms o una adreça precisa. Aquest sist…
Si el teu missatge s'ha bloquejat, probablement contenia informació filtrada automàticament pel sistema, com dades de contacte, enllaços externs, informació de xarxes socials, cognoms o una adreça precisa.
Aquest sistema de moderació està dissenyat per protegir-te tant a tu com al sitter i per assegurar que totes les reserves es mantinguin segures dins la plataforma. Les converses tancades fora de Holidog no estan cobertes pel pagament segur ni per la garantia HoliVet.
Pots reenviar el missatge sense incloure dades de contacte i continuar la conversa pel xat de la plataforma.
Si vols organitzar una trobada, ho podràs fer directament després que el sitter accepti la teva sol·licitud i la reserva estigui pagada. El botó blau 'Meet & Greet' apareixerà a la part superior del xat i et permetrà programar la trobada de manera segura.
Un cop la reserva estigui confirmada i pagada, les dades de contacte necessàries també estaran disponibles a la secció Requests details.
Encara necessites ajuda?
Contacta amb l’equip de Holidog de manera segura i conserva la conversa a Missatges.
Contacta amb Holidog